menu Home chevron_right

Maandag 20 Februari

Ben jij klaar voor Carnaval 2024? Op Maandagmiddag 12 februari gaan alle remmen voor onze kleine carnavalsvierders  los bij C.V. de Roefelbus in Boven Leeuwen. Tijdens deze kindermiddag is er een kinderdisco van Fredpet met muziek, spellen, dans en een springkussen.

LINE-UP

Snottenbalzaal

Fretpet

close
keyboard_arrow_down

Samen met Fretpet kinderdisco is er voor de jonge carnavalsvierders muziek, spelletjes, dansen en wedstrijdjes.  voor de leukste verkleedde carnavalsvierdertje is er een leuke prijs.   

LINE-UP

Feest in de tent

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur.

Kaartje

20 februari 2023

€ 7,50

Excl. Fee

Toegang Malle Maandag

Van 20:30 tot 02:00

CombiTicket

18, 19 en 20 februari 2023

€ 30,-

Toegang

11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar het Snottebal. Maandag 12 februari 2024 is het zover, vanaf 13:00 uur mag jong en oud het feestpaleis betreden. Om 17:00 uur is het gezelligste jeugdcarnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het Snottebal vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op Klochtenbal? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.