menu Home chevron_right

Zaterdag 13 Januari 2024

Pronkzitting

Wie wordt de nieuwe prins van het Roefelrijk in 2024? Er gaan al diverse namen door het dorp, maar op zaterdag 13 januari 2024 zal de opvolger van prins Prins Marco d’n Twidde bekend worden gemaakt tijdens een spetterende pronkzitting in residentie D’n Dulper.

LINE-UP

Willem de Wijs

close
keyboard_arrow_down

Bijzijn is meemaken is niet voor niets de slogan van Willem de Wijs. Het hele jaar door is Willem actief op de grotere festivals en evenementen in binnen en buitenland. Daarom is hij al 2x uitgeroepen tot beste feest dj van Nederland! Een maximaal aantal hits worden in sneltreinvaart op je afgevuurd. […]

Sjieke Bazen

close
keyboard_arrow_down

Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! De mc/dj combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als dutch […]

TICKET

14 mei 2022

€ 7,50

Excl. Fee

Toegang Pronkzitting

Van 19:30 tot 01:30 

DATUM EN TIJDEN

Zaterdag 13 Januari 2024 is het zover, om 19:30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 01.30 uur is de gezelligste en zotste pronkzitting van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

De pronkzitting vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je in jouw gekste en zotste kleren komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op de pronkzitting? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden gratis garderobe aan.

VOORVERKOOP

D'n Dulper - Pastoor Schoenmakersstraat 5 - Boven-Leeuwen

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.