menu Home chevron_right

Zaterdag 15 Februari 2022

Pronkzitting

LINE-UP

Wie wordt de nieuwe prins van het Roefelrijk in 2022? Er gaan al diverse namen door het dorp, maar op zaterdag 15 januari 2022 zal de opvolger van prins Prins Silo d’n Innigste bekend worden gemaakt tijdens een spetterende pronkzitting in residentie D’n Dulper.

Binnenkort nog meer info hierover!

TICKET

15 januari 2022

€ 7,50

Excl. Fee

Toegang Pronkzitting

Van 19:30 tot 01:30 

DATUM EN TIJDEN

Zaterdag 15 januari 2022 is het zover, om 19:30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 01.30 uur is de gezelligste en zotste pronkzitting van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

De pronkzitting vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op de pronkzitting? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden gratis garderobe aan.

VOORVERKOOP

2Be-Art Graphic Studio - Groenewoud 11 - Boven-Leeuwen | D'n Dulper - Pastoor Schoenmakersstraat 5 - Boven-Leeuwen | Friet en Meer - Bikkelen 36a - Beneden-Leeuwen

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief