menu Home chevron_right

Prins Robbert d'n Urste

BIO PRINS

Ik ben Robbert van den Hurk, geboren in het Bokkenrijk maar inmiddels

al bijna 16 jaar wonend aan de Molenstraat in het Roefelrijk.

Ik ben getrouwd met Linda en we hebben 2 jongens: Floris en Fabian.

Ik vind het een enorme eer dat ik enkele maanden geleden als prins carnaval 2024 gevraagd ben. Weken van geheimhouding en stiekeme afspraken volgden tot de onthulling op 13 januari. Een speciale dag, want op die dag werd Floris verkozen tot jeugdprins van De Durtrekkers. Het is fantastisch om dit carnavalsjaar samen met hem op deze manier te beleven! In het dagelijks leven ben ik bezig met de meest uiteenlopende bouwprojecten in mijn eigen bedrijf. Daarnaast ben ik fervent muziekliefhebber en een fanatiek (après)-skiër!

Van jongs af aan vier ik al carnaval. De afgelopen jaren doen we dat met onze vriendengroep: Feestboek. We bouwen ieder jaar een wagen en lopen met zowel de jeugdoptocht als de avondklocht mee met ons gezin!

Alle voorbereidingen treffen en carnaval vieren dit jaar kan ik natuurlijk niet alleen!

Dit ga ik samen doen met De Roefelbus, De Durtrekkers, De Lège Bloas , familie, vrienden, inwoners van Boven-Eind en in het bijzonder natuurlijk jeugdprins Floris en mijn hofhouding zwager Jan Willem, mijn vrouw Linda en schoonzus Wietske! Ik kijk er naar uit om er samen een fantastisch carnavalsjaar van te maken!

BIO ADJUDANT

Ik ben Jan Willem van Raaij.

Geboren in Lauwe en bij de Braoiers het carnavallen geleerd, maar inmiddels goed ingeburgerd in het Roefelrijk.

In het dagelijks leven ben ik samen met mijn broer Maarten en vader Hans mede-eigenaar van VAN RAAIJ Groenverzorging.

Al ruim 30 jaar ben ik lid van muziekvereniging KW3 uit Beneden- Leeuwen. Daarnaast zullen veel mensen mij kennen van Die Reifholzkapelle en natuurlijk de Lège Bloas waar ik duidelijk te horen ben op trombone. Carnaval vieren, feesten en een biertje drinken doe ik graag samen met onze vriendengroep ‘Feestboek’.

Onze kinderen Daan en Lara zijn inmiddels ook echte carnavalsvierders. Daan drumt als jongste lid bij de Lège Bloas en onze dochter Lara zit sinds dit jaar bij de dansgarde.
Ons hele gezin is van de partij in het Roefelrijk. We gaan er met z’n allen een mooi jaar van maken. Alaaf Alaaf Alaaf!

 

BIO PAGES

Wij zijn Linda van den Hurk en Wietske van Raaij, maar misschien ook bekend als ‘van den Berg’. Het blijkt dat er toch mensen zijn die het niet weten, maar wij zijn zussen!

Wij zijn als echte Boven-Eindse opgegroeid met carnaval. Precies 30 jaar geleden zijn we als dansleeuwinneke en hofdame bij de jeugdcarnaval gestart en hebben daarna ook altijd carnaval gevierd in ons mooie dorp. Inmiddels bouwen we met onze gezinnen al een aantal jaren een wagen met onze vriendengroep ‘Feestboek’. Het carnavalsvirus hebben we inmiddels dus ook aan onze kinderen overgedragen.

Naast onze banen in het onderwijs en in de zorg, zijn we beiden in Boven-Eind ook actief voor de jeugd. Linda bij de jeugdvakantiedagen en Wietske bij het sinterklaas-comité.

We kijken er naar uit om er samen met iedereen een mooi carnavalsjaar van te maken!

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.