menu Home chevron_right

Maandag 20 Februari

Ben jij klaar voor Carnaval 2024? Op Maandag 12 februari gaan alle remmen los bij C.V. de Roefelbus in Boven Leeuwen .Voor jong en oud moet je bij MALLE MAANDAG zijn. 

LINE-UP

Feestzaal

Zanger Marinus

close
keyboard_arrow_down

Maikel Tijnagel, beter bekend als zanger Marinus, werd 27 jaar geleden geboren en is opgegroeid in Beneden-Leeuwen. In zijn jeugd staat één ding al centraal voor Marinus en dat is zijn passie voor de Nederlandstalige muziek. Al snel werd duidelijk: MARINUS is een geboren artiest.  In de zomer van 2016 […]

Marloez Atemlos

close
keyboard_arrow_down

Ze heeft een gouden stem, is bloedmooi en zingt Duitse hits uit de afgelopen tientallen jaren; Marloez Atemlos zorgt voor een feest van herkenning. Maar dan wel op haar eigen eigen manier; een mix tussen schlager, pop en dance. Modern, stijlvol en uptempo. Even voor de duidelijkheid, op basis van […]

LINE-UP

Feest in de tent

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op vrijdag 5 januari vanaf 20:00 in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 11:11 uur.

Kaartje

12 februari 2024

€ 7,50

Excl. Fee

Toegang Malle Maandag

Van 20:30 tot 02:00

CombiTicket

10, 11 en 12 februari 2024

€ 32,-

Toegang

11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar Malle Maandag. Maandag 12 februari 2024 is het zover, om 20:30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02:00 uur is het gezelligste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het Klochtenbal vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op Klochtenbal? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

Fysieke kaartverkoop start op vrijdag 5 januari in d'n Dulper. Online kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 11:11 uur

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.