menu Home chevron_right

Maandag 20 Februari

Ben jij klaar voor Carnaval 2023? Op Maandag 20 februari gaan alle remmen los bij C.V. de Roefelbus in Boven Leeuwen. Wij hebben dit jaar een primeur. Wij gaan dit jaar beginnen met een nieuw te gek feestconcept.  Dus voor jong en oud moet je bij MALLE MAANDAG zijn. 

LINE-UP

Klochtenzaal

De Kapotte Kachels

close
keyboard_arrow_down

De Kapotte Kachels leveren 20 minuten onvervalste Carnavalsambiance. Een dijk van een set die kris-kras door het carnavalslandschap raast, allicht komen “’t Is Weer Carnaval”, “Nie Zo Mauwen” en “Terug Over De Maas” knoepertje hard door de speakerts!.  

Danny Panadero

close
keyboard_arrow_down

Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis! Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor […]

LINE-UP

Feest in de tent

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur.

Kaartje

20 februari 2023

€ 7,50

Excl. Fee

Toegang Malle Maandag

Van 20:30 tot 02:00

CombiTicket

18, 19 en 20 februari 2023

€ 30,-

Toegang

11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar Malle Maandag. Maandag 20 februari 2023 is het zover, om 20:30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02:00 uur is het gezelligste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het Klochtenbal vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op Klochtenbal? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d'n Dulper. Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief