menu Home chevron_right

ZONDAG 19 Februari

ZONDAG 11 Februari

Ben jij klaar voor Carnaval 2024? Op ZONDAG 11 februari gaan alle remmen los bij C.V. de Roefelbus in Boven Leeuwen. Wij hebben dit jaar een primeur. Wij hebben naast de grote zaal nu ook een hele gezellige feesttent met heerlijke ouderwetse carnaval. Dus voor jong en oud moet je bij de Klochtenbal zijn. 

LINE-UP

Klochtenzaal

Gullie

close
keyboard_arrow_down

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van de feesthits ‘Ladders Zat’, ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’ en ‘Bier is Bier’. In 2023 won hij met ‘Ladders Zat’ de ‘Kies je Kraker Award’ van Omroep Brabant en het nummer werd dan ook de […]

DJ Yorit

close
keyboard_arrow_down

De Start DJ Yorit (geboren in 1980) begon met draaien als Hardcore en Breakbeat DJ. Samen met DJ Higgens bracht hij al het geld dat hij verdiende met draaien naar de platenzaak. Na de middelbare school begon hij met draaien op Gran Canaria. Drie maanden per jaar en 5 zomers […]

LINE-UP

Feest in de tent

Pascal Redeker

close
keyboard_arrow_down

Deze allround zanger zorgt ervoor dat hij, met zijn veelzijdige optreden vol feestknallers, op een verrassende manier de oergezellige sfeer van Café Bolle Jan in Amsterdam naar jouw feest brengt. In zijn set zal Pascal zowel eigen gemaakt singles brengen, maar ook de grootste klassiekers. Hij zingt alles wat nodig […]

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op vrijdag 5 januari om 20:00 in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 11:11 uur.

Ticket

11 februari 2024

€ 16,-

Excl. Fee

Toegang Klochtenbal

Van 20:30 tot 02:00

Combiticket

10, 11 en 12 februari 2024

€ 32,-

Toegang

11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

Van 20:30 tot 02:00

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar het Klochtenbal. Zondag 11 februari 2024 is het zover, om 20:30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02:00 uur is het gezelligste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het Klochtenbal vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op Klochtenbal? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

Fysieke kaartverkoop start op vrijdag 5 januari om 20:00 in d'n Dulper. Online kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 11:11 uur

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.