menu Home chevron_right

ZONDAG 19 Februari

ZONDAG 19 Februari

Ben jij klaar voor Carnaval 2023? Op ZONDAG 19 februari gaan alle remmen los bij C.V. de Roefelbus in Boven Leeuwen. Wij hebben dit jaar een primeur. Wij hebben naast de grote zaal nu ook een hele gezellige feesttent met heerlijke ouderwetse caranaval. Dus voor jong en oud moet je bij de Klochtenbal zijn. 

LINE-UP

Klochtenzaal

Pater Moeskroen

close
keyboard_arrow_down

De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware […]

DJ Yorit

close
keyboard_arrow_down

De Start DJ Yorit (geboren in 1980) begon met draaien als Hardcore en Breakbeat DJ. Samen met DJ Higgens bracht hij al het geld dat hij verdiende met draaien naar de platenzaak. Na de middelbare school begon hij met draaien op Gran Canaria. Drie maanden per jaar en 5 zomers […]

LINE-UP

Feest in de tent

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur.

Ticket

19 februari 2023

€ 15,-

Excl. Fee

Toegang Klochtenbal

Van 20:30 tot 02:00

Combiticket

18, 19 en 20 februari 2023

€ 30,-

Toegang

11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar het Klochtenbal. Zondag 18 februari 2023 is het zover, om 20:30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02:00 uur is het gezelligste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het Klochtenbal vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op Klochtenbal? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d'n Dulper. Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief