menu Home chevron_right

26 AUGUSTUS 2022

Jubileumfeest 66 jaar

In 2022 bestaat c.v. de Roefelbus 66 jaar. Wij gaan in 2022 heel veel leuke dingen organiseren, met als klapper ons jubileumfeest op vrijdag 26 augustus 2022! Binnenkort volgt nog meer info over ons magische jaar 2022.!!

LINE-UP

Sorry, there is nothing for the moment.

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar ons 66 jarig jubileumfeest. Op vrijdag 26 augustus 2022 is het zover, om 20.00 uur mag je dan eindelijk het festivalterrein betreden. De entree is open tot 23:00 uur. Om 01.30 uur is het grootste en gezelligste feest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het feest vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 2 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de 11 Outdoor verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden. Zo zijn er diverse foodtrucks aanwezig op het terrein.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je op ons feest in jouw meest leuke en te gekke carnavalsoutfit komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op ons feest? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

2Be-Art Graphic Studio - Groenewoud 11 - Boven-Leeuwen | D'n Dulper - Pastoor Schoenmakersstraat 5 - Boven-Leeuwen | Friet en Meer - Bikkelen 36a - Beneden-Leeuwen

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief