menu Home chevron_right
In MemoriamSenator

Overlijden Ton van Kruijsbergen

admin | 19/03/2021

Gisteren, vrijdag 19 maart 2021, heeft onze senator, Ton Van Kruijsbergen, helaas de strijd verloren tegen de ziekte waar hij al geruime tijd tegen streed. Ton is maar net 59 geworden.

Ton was lid van onze vereniging sinds 2000. Hij zou in het volgend jaar te vieren jubileumjaar dus gehuldigd worden als 22 jarig lid van onze vereniging. Helaas heeft hij dit niet mogen halen. Ton was Prins van het Roefelrijk in het jaar 2005. Ook is Ton adjudant geweest van Prins Hans in 2004. Daarnaast was Ton jarenlang lid van de Raad van Elf en later lid van onze Senatoren.

Ton is bestuurslid geweest van onze vereniging. Ook heeft Ton zich ingezet in diverse commissies waaronder de jeugdcommissie, de commissie Leeuwenmars en de jubileumcommissie in 2011. Zelfs voor de anderhalf jaar terug opgestarte Jubileumcommissie voor het jaar 2022 stelde hij zich direct beschikbaar;  ‘ als ik dat nog mag halen’, zei Ton erbij. Helaas kan Ton het jubileumjaar 2022 niet meer mee gaan maken.

Ton was tot het laatst toe betrokken bij de vereniging. Hij genoot van alles wat er gebeurde binnen zijn vereniging. In hem verliezen wij een zeer gewaardeerd lid.

Wij wensen Helga, de kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij dit verlies. Ton zal altijd in ons hart blijven.

 

Namens het bestuur en alle leden van Carnavalsvereniging De Roefelbus

Patrick van Oosteren,

Voorzitter

Written by admin
Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.