menu Home chevron_right

Huisregels


Wanneer moet ik me laten testen?

Wanneer je niet gevaccineerd bent of geen immuniteitsbewijs hebt moet je jezelf binnen 24 uur vóór aanvang van het evenement laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden vragen wij je om in een zo kort mogelijke tijd voor aanvang van het evenement te laten testen bij een locatie van Testen voor Toegang.

 

Hoe kan ik me laten testen?

Via Testen voor Toegang kun je een afspraak maken voor een coronatest. Het is niet mogelijk om jezelf te laten testen zonder afspraak.

 

Waar kan ik me laten testen?

De organisatie Testen voor Toegang is hard aan het werk om zoveel mogelijk locaties over het land te verspreiden. Er worden regelmatig nieuwe testlocatie toegevoegd. Wanneer je een afspraak maakt via Testen voor Toegangwordt er gevraagd om je postcode. Vervolgens zie je de locaties die het dichtstbij je huisadres zijn.

 

Hoe krijg ik een geldig coronatoegangsbewijs?

Om toegang te krijgen tot 11 Outdoor moet je naast je toegangsticket ook je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of geprint laten zien. Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via Coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. Bij de entree van 11 Outdoor laat je jouw QR-code scannen via de CoronaCheck-app of via een geprinte versie. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

 

Hoe laat ik een geldig vaccinatiebewijs (of immuniteitsbewijs) zien?

Vanaf 23 juni 2021 is het volgens de overheid mogelijk om een QR-code aan te maken in de CoronaCheck app. Je bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je een geldige QR-code in de CoronaCheck app hebt bij de entree.

Kan ik me ook laten testen bij een GGD-locatie? En geldt een zelftest ook?

Nee. Het is alleen mogelijk om een geldig coronatoegangsbewijs te krijgen bij een testlocatie van Testen voor Toegang. Dit geldt dus ook wanneer je net negatief getest bent op corona in een GGD-teststraat of bij een andere teststraat die niet is aangesloten bij Testen voor Toegang.

 

Kan ik voor mijn vrienden ook een testafspraak maken?

Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. Iedere persoon moet een aparte afspraak maken.

 

Ik ben opzoek naar meer informatie over toegangsbewijzen.

Meer informatie vind je op www.Coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is beschikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

 

Hoe duur is het uitvoeren van een test?

Voor jou als bezoekers zijn hier geen kosten aan verbonden. De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door Rijksoverheid.

 Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief