HUISREGELS

 
 

CORONATOEGANGSBEWIJS - TESTEN VOOR TOEGANG

1Wat is een geldig coronatoegangsbewijs?
Met een coronatoegangsbewijs heb je toegang tot 11Outdoor. Onder een geldig coronatoegangsbewijs wordt verstaan:
- Negatieve testuitslag van Testen voor Toegang
- Vaccinatiebewijs
- Immuniteitsbewijs
2Wanneer moet ik me laten testen?
Wanneer je niet gevaccineerd bent of geen immuniteitsbewijs hebt moet je jezelf binnen 24 uur vรณรณr aanvang van het evenement laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden vragen wij je om in een zo kort mogelijke tijd voor aanvang van het evenement te laten testen bij een locatie van Testen voor Toegang.
3Hoe kan ik me laten testen?
Via Testen voor Toegang kun je een afspraak maken voor een coronatest. Het is niet mogelijk om jezelf te laten testen zonder afspraak.
4Waar kan ik me laten testen?
De organisatie Testen voor Toegang is hard aan het werk om zoveel mogelijk locaties over het land te verspreiden. Er worden regelmatig nieuwe testlocatie toegevoegd. Wanneer je een afspraak maakt via Testen voor Toegangwordt er gevraagd om je postcode. Vervolgens zie je de locaties die het dichtstbij je huisadres zijn.
5Hoe krijg ik een geldig coronatoegangsbewijs?
Om toegang te krijgen tot 11 Outdoor moet je naast je toegangsticket ook je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of geprint laten zien. Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via Coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code. Bij de entree van 11 Outdoor laat je jouw QR-code scannen via de CoronaCheck-app of via een geprinte versie. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.
6Hoe laat ik een geldig vaccinatiebewijs (of immuniteitsbewijs) zien?
Vanaf 23 juni 2021 is het volgens de overheid mogelijk om een QR-code aan te maken in de CoronaCheck app. Je bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je een geldige QR-code in de CoronaCheck app hebt bij de entree.
7Kan ik me ook laten testen bij een GGD-locatie? En geldt een zelftest ook?
Nee. Het is alleen mogelijk om een geldig coronatoegangsbewijs te krijgen bij een testlocatie van Testen voor Toegang. Dit geldt dus ook wanneer je net negatief getest bent op corona in een GGD-teststraat of bij een andere teststraat die niet is aangesloten bij Testen voor Toegang.
8Kan ik voor mijn vrienden ook een testafspraak maken?
Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. Iedere persoon moet een aparte afspraak maken.
9Ik ben opzoek naar meer informatie over toegangsbewijzen.
Meer informatie vind je op www.Coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is beschikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.
10Hoe duur is het uitvoeren van een test?
Voor jou als bezoekers zijn hier geen kosten aan verbonden. De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door Rijksoverheid.
 
 

ALGEMENE REGELS

1Wat is het restitutiebeleid?
Als een event niet door kan gaan, blijven de tickets geldig voor hetzelfde event het jaar erop. Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Doorverkoop van kaarten aan derden met het oogpunt winst te behalen is verboden.
2Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Voor 11 Outdoor geldt een minimum leeftijdsgrens van 12 jaar. Bij de andere events is er geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, word je geweigerd tot het evenement.
3Wat is het alcoholbeleid?
Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen, bij de entree van het evenement, een polsbandje waarmee alcoholhoudende consumpties gekocht en genuttigd kunnen worden. Bezoekers onder de leeftijd van 18 jaar krijgen een polsbandje waarmee louter alcoholvrije consumpties aangeschaft kunnen worden.
4Hoe krijg ik toegang tot een evenement?
Om toegang te krijgen tot de events dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar bij de op de website aangegeven verkoopadressen, online en aan de kassa.
5Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Als je vragen en/of opmerkingen heb kan je deze stellen via de mail. secr@deroefelbus.nl
7Mag ik zelf drinken en eten meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan. Heb je speciale voeding nodig wegens allergieรซn of een medische aandoening? Geef dit dan aan bij de beveiliging. Zorg wel dat je een doktersverklaring bij de hand hebt.
8Mag ik medicijnen meenemen?
Dit mag, zorg wel dat je een doktersverklaring hebt waar duidelijk op staat de je de betreffende medicijnen nodig hebt.
9Gevonden voorwerpen
Heb je iets te fanatiek gefeest en je bijvoorbeeld sleutels verloren? Complimenten voor het fanatiek meedoen! Hopelijk hebben wij ze gevonden. Vraag het ons. Heb je iets gevonden tijdens ons evenement en wil je dat de rechtmatige eigenaar de spullen weer terugkrijgt? Ook dan horen we dat graag!
10EHBO
Gaat het even niet goed tijdens het feesten? Meld je dan bij de EHBO of bij een van onze beveiligers, zij helpen jou verder.
 
TICKETS