HUISREGELS

 
 
1Wat is het restitutiebeleid?
Als een event niet door kan gaan, blijven de tickets geldig voor hetzelfde event het jaar erop. Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Doorverkoop van kaarten aan derden met het oogpunt winst te behalen is verboden.
2Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Voor 11 Outdoor geldt een minimum leeftijdsgrens van 12 jaar. Bij de andere events is er geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, word je geweigerd tot het evenement.
3Wat is het alcoholbeleid?
Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen, bij de entree van het evenement, een polsbandje waarmee alcoholhoudende consumpties gekocht en genuttigd kunnen worden. Bezoekers onder de leeftijd van 18 jaar krijgen een polsbandje waarmee louter alcoholvrije consumpties aangeschaft kunnen worden.
4Hoe krijg ik toegang tot een evenement?
Om toegang te krijgen tot de events dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar bij de op de website aangegeven verkoopadressen, online en aan de kassa.
5Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Als je vragen en/of opmerkingen heb kan je deze stellen via de mail. secr@deroefelbus.nl
7Mag ik zelf drinken en eten meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan. Heb je speciale voeding nodig wegens allergieën of een medische aandoening? Geef dit dan aan bij de beveiliging. Zorg wel dat je een doktersverklaring bij de hand hebt.
8Mag ik medicijnen meenemen?
Dit mag, zorg wel dat je een doktersverklaring hebt waar duidelijk op staat de je de betreffende medicijnen nodig hebt.
9Gevonden voorwerpen
Heb je iets te fanatiek gefeest en je bijvoorbeeld sleutels verloren? Complimenten voor het fanatiek meedoen! Hopelijk hebben wij ze gevonden. Vraag het ons. Heb je iets gevonden tijdens ons evenement en wil je dat de rechtmatige eigenaar de spullen weer terugkrijgt? Ook dan horen we dat graag!
10EHBO
Gaat het even niet goed tijdens het feesten? Meld je dan bij de EHBO of bij een van onze beveiligers, zij helpen jou verder.
 
TICKETS