menu Home chevron_right
Festival

11 Outdoor verzet naar 2022

admin | 04/08/2021

Het kabinet heeft de voorwaarden bekend gemaakt waar een festival aan moet voldoen de komende maanden. Helaas moeten we jullie mededelen dat 11 Outdoor hier niet aan kan voldoen en dus niet door kan gaan dit jaar. Na de persconferentie eind juli zagen we de bui hangen maar we hadden tot het laatste moment nog hoop dat we toch nog een kans zouden krijgen. Verdriet en onbegrip voeren de boventoon bij ons als organisatie van 11 Outdoor. De Fieldlab Evenementen hebben bewezen dat het wel mogelijk is om op een veilige manier festivals te organiseren. Om ons heen zien we volle voetbalstadions, grote festivals in het buitenland en meer dan 100.000 bezoekers die naar de Formule 1 mogen gaan. Dat doet pijn.

𝙀𝙣 𝙣π™ͺ.. 11 Outdoor β€˜the carnavals edition’ gaat uiteindelijk door… helaas zullen we hier wel mee moeten wachten. Op 27 augustus 2022 hopen we dan eindelijk weer naar buiten te mogen.

𝙄𝙠 π™π™šπ™— π™©π™žπ™˜π™ π™šπ™©π™¨ π™œπ™šπ™ π™€π™˜π™π™© Iedereen die tickets voor 11 Outdoor heeft gekocht, bedankt. Bedankt voor het vertrouwen en het willen meemaken van de editie van 11 Outdoor β€˜the carnavals edition’. Wil jij er volgend jaar absoluut bij zijn? Dan hoef je nu niets te doen. Alle 2021 tickets worden automatisch omgezet in 2022 tickets. We snappen het wanneer jullie vragen hebben, boos zijn en/of gefrustreerd zijn. Dat zijn wij ook, maar we willen je vragen om ons 14 dagen de tijd te geven om alles op orde te krijgen. Alle tickets blijven geldig voor volgend jaar en binnen 14 dagen ontvangen alle kaarthouders van ons een bericht met alle informatie omtrent de volgende editie van 11 Outdoor. We gaan niet bij de pakken neerzitten, want het organiseren zit ons in het bloed. Blijf positief en blijf gezond. Tot volgend jaar op 11 Outdoor β€˜the carnavals edition’.

Written by admin
Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.Β