menu Home chevron_right

In 2022 bestaat C.V. de Roefelbus 66 jaar. Wij gaan dat op een geweldige wijze vieren. Op vrijdag 26 augustus barst het feest los met een super line-up aan artiesten.

LINE-UP

Otto Wunderbar

close
keyboard_arrow_down

KEIN OTTO? KEIN PARTY!! Dat kun je wel zeggen ja! Hij is de meest geboekte Oktoberfeest en Après Ski DJ van Nederland en staat garant voor PARTY OHNE ENDE! Ooit begonnen als Oktoberfeest act maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Hij is de koning van de Après Ski, […]

Immer Hansi

close
keyboard_arrow_down

Klaar voor ein Lawine vol Confetti, Vlaggetjes und Wahnsinn? De Polka und Schnapps werden Hansi al von kleins ab aan met de Papflepel in de Mund gegoten. Zijn Vater probeerde van die kleine Hansi tevergeefs der Bobsleekampioen von Tirol zu machen maar hij stond viel liever op de Bar van […]

Video afspelen

REGULAR TICKET

26 augustus 2022

€ 5,-

Incl. Fee

Toegang vanaf 12 jaar

Van 20:30 tot 01:30 

Door TICKET

26 augustus 2022

€ 5,-

Incl. Fee

Toegang vanaf 12 jaar

Van 20:30 tot 01:30 

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar ons 66 jarig jubileumfeest. Op vrijdag 26 augustus 2022 is het zover, om 20.00 uur mag je dan eindelijk het festivalterrein betreden. De entree is open tot 23:00 uur. Om 01.30 uur is het grootste en gezelligste feest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

Het feest vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 2 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de 11 Outdoor verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden. Zo zijn er diverse foodtrucks aanwezig op het terrein.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je op ons feest in jouw meest leuke en te gekke carnavalsoutfit komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op ons feest? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

2Be-Art Graphic Studio - Groenewoud 11 - Boven-Leeuwen | D'n Dulper - Pastoor Schoenmakersstraat 5 - Boven-Leeuwen | Friet en Meer - Bikkelen 36a - Beneden-Leeuwen

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.