menu Home chevron_right

Survivalrun 2022

Park Groenewoud  / Boven-leeuwen [Nederland] / 19/06/2022 09:00

Event details

Date: 19/06/2022 09:00
Location: Park Groenewoud
Address: Groenewoud Boven-leeuwen Nederland
Facebook event: https://www.facebook.com/SurvivalrunBL

The event

De Survivalrun is een recreatieve run voor iedereen van 10 jaar en ouder. Het parcours is ruim 7 kilometer lang met meer dan 50 hindernissen, water, modder, kortom alles om jezelf eens lekker uit te dagen! De opzet van onze run is laagdrempelig zodat iedereen van jong tot oud mee kan doen.

Voor de fanatiekelingen hebben we de mogelijkheid om in het eerste blok vanaf 11 uur individueel te starten, hier wordt goed gelet op het op de juiste manier nemen van de hindernissen.

De recreatieve lopers kunnen individueel of in groepen starten. Elkaar helpen en als je niet kunt of durft een hindernis overslaan is hier geen enkel probleem! We zien veel vriendengroepen, sportteams en bedrijven die de Survivalrun aangrijpen om samen een sportieve en leuke uitdaging aan te gaan. 

Aansluitend op de Survivalrun is er een spectaculaire Kidsrun rond de start- finishlocatie voor jeugd van 6 tot en met 9 jaar. Kijk onder Kidsrun voor meer informatie.

Op de Media-pagina staan foto’s en video’s die een mooi beeld geven van de Survivalrun.Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.