SPONSOREN

sponsoren 11 indoor carnaval

SPONSOREN 11 INDOOR CARNAVAL

sponsoren klochtenbal

SPONSOREN KLOCHTENBAL

sponsoren snottebal

SPONSOR SNOTTEBAL

sponsoren boven eindfeest

SPONSOREN BOVEN EINDFEEST

INFORMATIE

 
Locatie Residentie
D'n Dulper Pastoor Schoenmakersstraat 5 Boven-Leeuwen 0487 596 554
Muntverkoop
Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld. Onze oude munten zijn nog wel dit jaar in leverbaar voor consumptie. Na 2020 zijn deze niet meer geldig.
Eten en Drinken
We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.
Voorverkoopadressen
D'n Dulper | Pastoor Schoenmakersstraat 5 | Boven-Leeuwen | 0487 596 554 • Van Kol Friture | Koningsweg 10 | Puiflijk | 0487 515 869 • FeestXpert | Grachtstraat 27 | Wamel | 0487 507 315
Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Voor 11 Indoor Carnaval geldt een minimum leeftijdsgrens van 16 jaar. Bij de andere events is er geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, word je geweigerd tot het evenement.
Wat is het alcoholbeleid?
Bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen, bij de entree van het evenement, een polsbandje waarmee alcoholhoudende consumpties gekocht en genuttigd kunnen worden. Bezoekers onder de leeftijd van 18 jaar krijgen een polsbandje waarmee louter alcoholvrije consumpties aangeschaft kunnen worden.
Hoe krijg ik toegang tot het evenement?
Om toegang te krijgen tot de events dien je in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Tickets zijn verkrijgbaar bij de op de website aangegeven verkoopadressen, online en aan de kassa.
Dresscode
Carnavalskleding verplicht.
Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Als je vragen en/of opmerkingen heb kan je deze stellen via de mail. secr@deroefelbus.nl
Wat is het restitutiebeleid?
Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Doorverkoop van kaarten aan derden met het oogpunt winst te behalen is verboden.
Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon dmv de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail.
Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Ja, jouw ticket is overdraagbaar.
Mag ik zelf drinken en eten meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan. Heb je speciale voeding nodig wegens allergieën of een medische aandoening? Geef dit dan aan bij de beveiliging. Zorg wel dat je een doktersverklaring bij de hand hebt.
Is er een garderobe aanwezig?
Er is een garderobe aanwezig.
 
TICKETS