menu Home chevron_right

Prins Silo D’n Innigste | 2020


Biography


Beste Roefelbussers,

Mijn naam is Marcel Verbruggen, bij veel mensen ook bekend als “Silo”, vernoemd naar de hoge voersilo op de boerderij in Afferden waar ik ben opgegroeid. Sinds 2002 woonachtig in Boven Leeuwen en sinds anderhalf aar aan de Noordzuidweg. Hier woon ik samen met Heidy en ben trotse vader van Mirthe, Tess en Luuk. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als installatiemonteur bij de Leeuw in Beneden Leeuwen. Al 11 jaar ben ik lid van de Raad van Elf van C.V. de Roefelbus. Hier zit ik in een aantal commissies en draag ik mijn steentje bij tijdens verschillende activiteiten in het dorp.

Mijn grote hobby is toneelspelen bij toneelvereniging VIOS uit Boven Leeuwen. Ook sta ik graag op de planken bij de musicalproducties van de Bewaorsmiense en Plaet Gespeuld. Daarnaast heb ik al vele jaren meegedaan met verscheidene sketches tijdens onze pronkzittingen.

Verder ben ik collectant van het longfonds en zit ik in de maaiploeg om het groene hart van Boven Leeuwen “Park Groenewoud” er op zijn best er uit te laten zien.

Al in mijn jeugd heb ik met verschillende wagens en loopgroepen mee gedaan in diverse optochten, ik ben dan ook zeer vereerd om dit jaar samen met mijn adjudant Marco en mijn hofdames Heidy en Sabiene een grandioos carnaval van te maken.

Prins Silo d’n Innigste

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.