menu Home chevron_right

Biography


Noise Cartel is dé energieke combinatie uit Zuid-Nederland. Er zijn niet veel acts met zo’n groot repertoire aan zelfgemaakte muziek waardoor het publiek in binnen- en buitenland uit zijn dak gaat.

Noise Cartel is opgericht in maart 2015 en werd meteen een groot succes. Ze brachten officiële remixen uit voor en samen met The Partysquad, Childsplay, JeBroer, Girls Love DJs, Adje en Kempi. In 2017 dropten ze hun eigen ”Go Hard” EP en bovendien bereikte de track ”Vliegen”, in samenwerking met StukTV en Cazz Major, de top 10 van de Spotify Dutch Viral top 50. waren aanwezig op grote festivals als Paaspop, Rebirth Festival, Dreamvillage, Festyland, Hockeyloverz en City of Dance Festival. Daarnaast maakten ze deel uit van de line-up van de Totally Summer-tour met diverse shows in het buitenland.

Events


Social profiles


  • Luister hier op Spotify keyboard_arrow_downCarnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.