menu Home chevron_right

Biography


Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van de feesthits ‘Ladders Zat’, ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’ en ‘Bier is Bier’. In 2023 won hij met ‘Ladders Zat’ de ‘Kies je Kraker Award’ van Omroep Brabant en het nummer werd dan ook de Carnavals hit van het jaar. Gullie is een echte allemansvriend, hij feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin. Zodra hij binnenkomt is er meteen ambiance. 

Vervolgens zet hij 30 minuten lang de hele tent op zijn kop. Vol energie brengt hij zijn eigen hits die voluit meegezongen worden. Confetti, vlaggetjes Gullie neemt het allemaal mee om zo het publiek een fantastische show te geven. Dus jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je Gullie hebben!

Sinds 2017 zijn de videoclips van Gullie te vinden op Dumpert en was hij te zien op Flabber, Voetbal Inside, Shownieuws, VKMag, Omroep Brabant, TV Oranje en te horen op onder andere Radio 10, Radio 538, Q Music en 3FM. Hij speelde onder meer op festivals als De Zwarte Cross, Waailand Outdoor, Total Loss Festival en zal deze zomer twee keer te zien zijn op Tomorrowland. Daarnaast heeft hij samenwerkingen gedaan met FeestDJRuud, Zanger Kafke en Buren van de Brandweer. Gullie heeft in totaal 15+ miljoen online plays behaald.

 

VideosSocial profiles

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.