menu Home chevron_right

Biography


Een optreden van Danny Panadero is in 1 woord, een belevenis!
Danny Panadero is een entertainer pur sang, die, met humor, theater en een fantastische zangstem, het publiek weet te raken met zijn eigen repertoire en onvervalste meezingers.
Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit
Deze duizendpoot voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore”

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler. Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet.
Hij was al te zien bij het WK voetbal 2006 in Stuttgart, het EK voetbal 2008 Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen, Paaspop Schijndel, Zo.Festival bezocht hij het Coen en Sander Fest in de Westergasfabriek en Danny was jaren achtereen vaste nachtgast in het Glazen huis om elke keer weer een verpletterende indruk te maken.
Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, EK nummer ‘Goal’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’’, scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd en wordt gedraaid op radio en TV en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet.
Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, scoort hij in 2012 met zijn après-ski hit “Skiejuh” en EK hit “Nederland wordt Kampioen”

in 2018 kwam zijn grote hit “Danny’s Autopaleis” uit (vooral voor zijn Zwarte Cross fans), zijn grootste succes tot nu toe, maar er zullen nog vele pareltjes volgen.

 

Events

VideosSocial profiles

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.