Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Survivalrun 2020

21 juni, 2020

De Survivalrun is een recreatieve run voor iedereen vanaf 10 jaar. Jong en oud kan meedoen aan dit sportieve evenement wat elk jaar in juni wordt georganiseerd.

In 2020 is de 25-jarige jubileumeditie op zondag 21 juni!

Het parcours is ongeveer 8 kilometer lang met meer dan 50 hindernissen, water, modder, kortom alles om jezelf eens lekker uit te dagen! De opzet van onze run is laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen.

Voor de fanatiekelingen hebben we de mogelijkheid om in het eerste blok vanaf 11 uur individueel te starten, hier wordt goed gelet op het op de juiste manier nemen van de hindernissen.

De recreatieve lopers kunnen individueel of in groepen starten. Elkaar helpen en als je niet kunt of durft een hindernis overslaan is hier geen enkel probleem! We zien veel vriendengroepen, sportteams en bedrijven die de Survivalrun aangrijpen om samen een sportieve en leuke uitdaging aan te gaan. 

Aansluitend op de Survivalrun is er een spectaculaire Kidsrun rond de start- finishlocatie voor jeugd van 6 tot en met 9 jaar. Kijk onder Kidsrun voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
21 juni, 2020
Site:
https://www.survivalrun.info/

Organisatoren

CV de Roefelbus
sv D.S.Z

Locatie

Boven Leeuwen
Boven Leeuwen, Nederland + Google Maps
TICKETS