menu Home chevron_right

Zaterdag 10 Februari gaan we feesten zoals we nog nooit hebben gedaan. 11 Indoor

Met 2 podiums gaan we dit jaar los. In de Main gaan we lekker hard en in de feesttent gaan we oldSKOOL paardjes in de gang vangen.

Je wordt verwacht in jouw coolste carnavals outfit. En we gaan samen feesten met 6 geweldige optredens. Of je nu van carnavalsmuziek, feestmuziek of hardstyle houdt… Op 11 Indoor komt alles in party sneltreinvaart voorbij!

Line-up

MAIN

Hek van de Dam

close
keyboard_arrow_down

Als het “Hek Van De Dam” is, verandert ieder normaal persoon in een feestbeest! Deze twee partygangmakers van het eerste uur nemen je tijdens hun gig met volle toewijding en een hoog energielevel mee in een muzikale rollercoaster. Alles draait bij deze boys maar om één ding: de tent moet […]

Barry Fest

close
keyboard_arrow_down

Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen). De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Velshuis & Kemper) zal je […]

Line-up

Feest in de Tent

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op vrijdag 5 januari om 20:00 in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 11:11 uur.

REGULAR TICKET

10 februari 2024

€ 13,50

Excl. Fee

Toegang 11 Indoor

Van 20:30 tot 02:00

Combi TICKET

10, 11 en 12 februari 2024

€ 32,-

Excl. Fee

Toegang

 11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar 11 Indoor. Zaterdag 10 februari 2024 is het zover, om 20.30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02.00 uur is het gezelligste en zotste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

11 Indoor vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de 11 verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je in jouw vetste en zotste outfit op 11 In komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op 11 Indoor? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

Fysieke kaartverkoop start op vrijdag 5 januari om 20:00 in d'n Dulper. Online kaartverkoop start op zaterdag 6 januari om 11:11 uur

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio.