menu Home chevron_right

Zaterdag 18 Februari gaan we feesten zoals we nog nooit hebben gedaan. 11 Indoor 2.0 EDITION

Met 2 podiums gaan we dit jaar los. In de Main gaan we lekker hard en in de feesttent gaan we oldSKOOL paardjes in de gang vangen.

Je wordt verwacht in jouw coolste carnavals outfit. En we gaan samen feesten met 8 geweldige optredens. Of je nu van carnavalsmuziek, feestmuziek of hardstyle houdt… Op 11 Indoor komt alles in party sneltreinvaart voorbij!

Line-up

MAIN

Sjieke Bazen

close
keyboard_arrow_down

Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! De mc/dj combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als dutch […]

Gekkenhuys

close
keyboard_arrow_down

Zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van Nederland! De ‘Boys van Confetti’ laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van Hardstyle, Guilty Pleasures, Party & Bullshit en de beste meezingers. Dankzij hun unieke interactieve optreden, eigen tracks en liters confetti laten de heren overal een niet […]

Plug ‘N Play

close
keyboard_arrow_down

IT’S ALL IN THE GAME Plug ’N Play geeft Feestcafé Freestyle een nieuwe betekenis! Deze podiumbeesten zijn “the best of both worlds”. Ze gooien tijdens hun dj sets Feest en Freestyle in de blender en het resultaat mag er wezen: de beste feesthits met een harde kick! Werkelijk alles kan […]

Barry Badpak

close
keyboard_arrow_down

HALLO, WIJ ZIJN BARRY BADPAK! In 2011 braken we door met onze hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en […]

Line-up

Feest in de Tent

DJ Tijn

close
keyboard_arrow_down

Deze enthousiaste DJ is geboren als Tijn van Sonsbeek. DJ Tijn is een allround feest DJ die zijn publiek goed aanvoelt. Hij is van jongs af aan al bezig met het draaien van muziek. Het DJ vak heeft hij zichzelf aangeleerd met ondersteuning van een erkende DJ school. Dit heeft […]

De Tappers

close
keyboard_arrow_down

Waar De Tappers tappen, is het FEEST! (… en waar ze bakken ook) Zing, swing en spring mee met De Tappers! Na de krakerhits Alaaf Joe baby & Frituurvet is goud, komen ze dit jaar met de lekkere track: Broodje Balkan.  

Kaartverkoop

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d’n Dulper.
Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur.

REGULAR TICKET

18 februari 2023

€ 12,50

Excl. Fee

Toegang 11 Indoor

Van 20:30 tot 02:00

Combi TICKET

18, 19 en 20 februari 2023

€ 30,-

Excl. Fee

Toegang

 11 Indoor | Klochtenbal | Malle Maandag

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar 11 Indoor. Zaterdag 18 februari 2022 is het zover, om 20.30 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02.00 uur is het gezelligste en zotste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

11 Indoor vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de 11 verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je in jouw vetste en zotste outfit op 11 In komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op 11 Indoor? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

Fysieke kaartverkoop start op zaterdag 14 januari in d'n Dulper. Online kaartverkoop start op zondag 15 januari om 11:11 uur

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief