menu Home chevron_right

We gaan feesten zoals we nog nooit hebben gedaan. Je wordt verwacht in jouw coolste carnavals outfit. En we gaan samen feesten met 4 geweldige optredens. Of je nu van carnavalsmuziek, feestmuziek of hardstyle houdt… Op 11 Indoor komt alles in party sneltreinvaart voorbij!

LINE-UP

REGULAR TICKET

26 februari 2022

€ 12,50

Excl. Fee

Toegang 11 Indoor

Van 20:00 tot 01:30 

Combi TICKET

26 en 27 februari 2022

€ 22,-

Excl. Fee

Toegang 11 Indoor en Klochtenbal

Van 20:00 tot 01:30 

DOOR TICKET

27 februari 2022

€ 17,50

Excl. Fee

Toegang  11 Indoor

Van 20:00 tot 01:30 

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar 11 Indoor. zaterdag 26 februari 2022 is het zover, om 20.00 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. De entree is open tot 23:00 uur. Om 01.30 uur is het gezelligste en zotste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

11 Indoor vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de 11 verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je op 11 In komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op 11 Ijndoor? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

2Be-Art Graphic Studio - Groenewoud 11 - Boven-Leeuwen | D'n Dulper - Pastoor Schoenmakersstraat 5 - Boven-Leeuwen | Friet en Meer - Bikkelen 36a - Beneden-Leeuwen

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief