menu Home chevron_right

Zaterdag 26 Februari gaan we feesten zoals we nog nooit hebben gedaan. Je wordt verwacht in jouw coolste carnavals outfit. En we gaan samen feesten met 5 geweldige optredens. Of je nu van carnavalsmuziek, feestmuziek of hardstyle houdt… Op 11 Indoor komt alles in party sneltreinvaart voorbij!

Er geldt geen 1G regeling.

LINE-UP

Gekkenhuys

close
keyboard_arrow_down

Zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van Nederland! De ‘Boys van Confetti’ laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van Hardstyle, Guilty Pleasures, Party & Bullshit en de beste meezingers. Dankzij hun unieke interactieve optreden, eigen tracks en liters confetti laten de heren overal een niet […]

Plug ‘N Play

close
keyboard_arrow_down

IT’S ALL IN THE GAME Plug ’N Play geeft Feestcafé Freestyle een nieuwe betekenis! Deze podiumbeesten zijn “the best of both worlds”. Ze gooien tijdens hun dj sets Feest en Freestyle in de blender en het resultaat mag er wezen: de beste feesthits met een harde kick! Werkelijk alles kan […]

Zany

close
keyboard_arrow_down

Zany is een ware Hardstyle-legend die sinds het eerste uur actief is in de scene. Hij heeft vele onvergetelijke live sets, heerlijke classics en miljoenen streams op zijn naam staan. Waar de focus voorheen lag op het produceren van Hardstyle-tracks, heeft hij nu zijn horizon verbreedt en is hij actief […]

Sjieke Bazen

close
keyboard_arrow_down

Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! De mc/dj combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als dutch […]

The Underdogs

close
keyboard_arrow_down

Dit feestelijke party duo geeft je gegarandeerd een top avond! Met een mix aan verschillende stijlen, gaan zéker alle voetjes van de vloer, zorgen ze voor dampende sit downs en volop draaiende heupen bij de dames!

REGULAR TICKET

26 februari 2022

€ 15,-

Excl. Fee

Toegang 11 Indoor

Van 19:00 tot 02:00

DOOR TICKET

27 februari 2022

€ 17,50

Excl. Fee

Toegang  11 Indoor

Van 19:00 tot 02:00

DATUM EN TIJDEN

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar 11 Indoor. Zaterdag 26 februari 2022 is het zover, om 19.00 uur mag je dan eindelijk het feestpaleis betreden. Om 02.00 uur is het gezelligste en zotste carnavalsfeest van Maas en Waal afgelopen.

LOCATIE

11 Indoor vindt plaats aan de Pastoor Schoenmakersstraat 5 in Boven-Leeuwen. Geen zin in een tour door Maas en Waal? Volg dan de 11 verkeersborden. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

TICKETS

Je kan jouw ticket afgedrukt meenemen maar ook digitaal met jouw telefoon d.m.v. de Eventbrite app, Passbook, Apple Watch of e-mail. Jouw ticket is overdraagbaar.

MUNTVERKOOP

Bij ons wordt alles met breekmunten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart (pin) gekocht worden. Gekochte munten zijn niet meer inleverhaar voor geld.

ETEN EN DRINKEN

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, onze events zijn voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden.

DRESSCODE

De dresscode is carnaval. Het is dus verplicht dat je in jouw vetste en zotste outfit op 11 In komt feesten.

TOILETTEN EN LOCKERS

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. Ga jij de show stelen op 11 Indoor? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Wij bieden lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

VOORVERKOOP

2Be-Art Graphic Studio - Groenewoud 11 - Boven-Leeuwen

Carnavalsvereniging de Roefelbus is de leukste en meest ondernemende carnavalsvereniging van Nederland!
Ieder jaar gaat het los met de carnaval los in Boven Leeuwen. Daarnaast organiseren wij eind augustus het meest geweldige festival van de regio. 

Nieuwsbrief